Proffsbutiken som partner
Proffsbutiken är en samarbetspartner till Luna Group som är nordens största distributör av verktyg och förnödenheter för professionella användare inom industri och bygg. Med över 100 000 artiklar så kan vi leverera allt ni behöver i samma leverans. Det innebär att ni kan minska totalkostnaderna med 15 % jämfört med att jobba direkt mot varumärkena.

Allt från en leverantör
Proffsbutiken är Sveriges största handelsportal av verktyg och förnödenheter för industri- och byggfackhandel. Vi erbjuder er som kund en effektiv logistik med pålitliga leveranser och hög tillgänglighet inom ett produkterbjudande från 500 starka varumärken utvalda för sin kvalitet, funktion och pris!.

Flexibla leveranser
Eftersom vi har flexibla leveranser och kan leverera direkt till din arbetsplats eller direkt hem till dig exakt när det behövs. Vi erbjuder också leveranser av brutna förpackningar.

Långsiktiga relationer
Vi satsar på långsiktiga affärsrelationer, och en övertygelse om att erbjuda er som är hantverkare och hemmafixare en bekymmersfri vardag. Proffsbutiken är en partner som gör det möjligt er som kund att koncentrera sig på att ta hand om er företag och utveckla er verksamhet.

Yrkesbutiken Nordic AB
Aröds industriväg 76
422 43 Hisings Backa
Org.nr: 556970-5444
VAT: SE556970544401